sâmbătă , iunie 15 2024
Breaking News

Yoga Brasov

Scopuri adevarate pentru a practica yoga Brasov asana

Atunci cand va inscrieti la participarea la o clasa de yoga Brasov, cu siguranta aveti un scop. Toata lumea care alege sa practice aceasta activitate are un scop. In randurile de mai jos va facem cunoscute cateva dintre adevaratele scopuri pentru a practica yoga asana.

Motive intemeiate pentru a practica yoga Brasov asana

Fiecare persoana poate avea unul sau mai multe motive pentru a alege sa mearga la yoga Brasov. va prezentam asadar, patru motive pentru a practica aceasta activitate.

1. Pentru a atinge echilibrul fizic si mental

Exista multe motive pentru care practicam asane in yoga, dar pentru majoritatea dintre noi din lumea occidentala, ajungem la practica fizica a yoga din motive fizice. Avem dureri ale spatelui, dureri de cap cronice sau nevoia de a pierde in greutate.

Cu cat ne adancim mai mult in practica, descoperim ca se simte mult mai bine decat exercitiile traditionale. Apoi ne dam seama ca este mai mult. In cele din urma, facem yoga pentru a ne calma mintea si pentru a ne simti mai echilibrati fizic, mental, emotional si spiritual.

2. Pentru a ne implini Dharma

Este posibil sa nu intelegem in mod constient de ce ne intoarcem la covorasul nostru de la sala de yoga Brasov. Poate dura timp si auto-investigatie semnificativa pentru a deveni constienti de care sunt intentiile noastre cele mai profunde in practica noastra de yoga.

Yoga BrasovInitial, poate parea ca practica noastra este separata de restul vietii noastre. Cu toate acestea, pe masura ce timpul trece si practica noastra se maturizeaza, yoga incepe sa patrunda in toate aspectele vietii noastre.

Putem incepe sa punem la indoiala natura existentei noastre. Din punct de vedere spiritual, acesta este un lucru bun pentru ca am venit pe aceasta planeta pentru a evolua. Conform filozofiei yoghine, avem un scop de indeplinit, o dharma.

Practica noastra fizica de yoga ne face inevitabil sa ne intrebam ce este asta mai ales daca ne unim practica fizica cu meditatia si studiul filozofiei yoga.

3. Pentru a purifica energia

Practica asana fizica functioneaza pentru a purifica energia din corpurile noastre. Acesta este un punct esential de inteles. Acesta este motivul pentru care de obicei ne simtim mult mai bine pana la sfarsitul unui curs de yoga Brasov cand stam intinsi in savasana, decat ne-am simtit inainte de a incepe.

Pe masura ce intram si iesim din pozitiile de yoga, scapam de blocajele energetice. Curatam caile energetice din corp, astfel incat energia sa curga mai liber.

Inainte de a practica o secventa de ipostaze de yoga, energia noastra nu curge adesea in cel mai eficient mod. Pana la sfarsitul practicii, acest flux este imbunatatit. Potrivit „Hatha Yoga Pradipika”, aceasta purificare a fluxului energetic este de fapt principalul motiv pentru care practicam asana.

4. Sa se uneasca cu Divinul

Yoga inseamna „unire”. Este un sistem de instrumente pentru a experimenta o unire in sine si o unire intre noi si Divin.

Un alt mod de a intelege de ce practicam asana este sa intelegem secventa acesteia. Potrivit „ Hatha Yoga Pradipika ”, un manual despre Hatha yoga scris de Swami Svatmarama in secolul al XV-lea d.Hr. , aceasta unire sau unitate, este ultimul scop al Hatha yoga.

Pentru a ajunge la aceasta etapa finala, trebuie mai intai sa exersam asana. Apoi, adaugam ceea ce este cunoscut sub numele de kumbhaka sau retinerea respiratiei.

Apoi practicam si mudra, pecetile sau gesturile mainilor. In sfarsit, practicam ceea ce se numeste nada. In sanscrita, aceasta inseamna „sunet inaudibil” sau „vibratia eterna a Universului”.

Concluzie

Pentru a rezuma, motivul suprem pentru care practicam asanele de yoga Brasov este acela de a ajunge la un punct evolutiv in care auzim si simtim aceasta vibratie a Unitatii, acest om etern.

In acest fel, yoga este de departe cel mai spiritual si profund exercitiu pe care il vom face vreodata pentru corpul, mintea si spiritul nostru.

Verifica si

Boilies Pentru Nadit

Boilies Pentru Nadit

Boilies Pentru Nadit Alegand acest Boilies Pentru Nadit, veti lua o decizie foarte potrivita. Veti …

Close